KOSGEB’de geleneksel hale gelen halı saha futbol etkinliklerinin 2017 Diriliş Sezonu, KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’un başlangıç düdüğü ile başladı.
Tarih: 22 Eylül 2017

Sekiz takımın katılım sağladığı turnuvanın ilk karşılaşmaları 21 Eylül 2017’de Başkan Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Başkan Yardımcıları Recep Ali Erdoğan, Ahmet Akdağ ve Dr. Recep Kılınç’ın katılımları ile gerçekleşti.

Başkan Uzkurt, karşılaşmalar başlamadan önce sahaya inip sporcular ile tokalaşarak, takımlar ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Bu tip etkinliklerin KOSGEB çalışanları arasında yeni dostlukların kurulmasına vesile olduğunu ifade eden Uzkurt, KOSGEB çalışanlarının bir takım olma ve ortak çalışma gibi meziyetlerinin bu gibi sportif etkinlikler sayesinde daha da gelişeceğini söyledi.

Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan karşılaşmalarda centilmenliğin ön plana çıkması ile ciddi bir sakatlığın yaşanmaması dikkat çekti. Zaman zaman temponun iyice yükseldiği müsabakaları, KOSGEB Başkanı, Başkan Yardımcıları ve kurum çalışanları ilgi ile izledi.

Karşılaşmalarının ardından sonuçlar ve ilk haftanın puan durumu aşağıdaki şekilde oldu.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2017