***KOSGEB – UNIDO iş birliği ile düzenlenen ‘İş Geliştirme Rehberliği’ eğitiminin ilk ayağı gerçekleştirildi.
Tarih: 03 Ekim 2017

Birleşmiş Milletler Endüstriyel Gelişme Örgütü (UNIDO) ile KOSGEB arasında yürütülen çalışmalar kapsamında  ‘Kapasite Geliştirme Programı‘ ana başlığı altındaki ‘İş Geliştirme Rehberliği’ eğitiminin ilk ayağı 2 Ekim’de Ankara’da, UNIDO Yatırım ve Teknoloji Geliştirme Ofisi (ITPO) Başkanı Hashim Husseın ve KOSGEB Başkan Yardımcısı Recep Ali Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

KOSGEB İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği, 2- 5 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek eğitimin ilk gününde açılış konuşmasını yapan Recep Ali Erdoğan, KOSGEB’in yenilenen yönetimi ile felsefesinin de değiştiğini belirterek, Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda, teknoloji odaklı destek modelleri ile katma değeri yüksek, ithalatı azaltıcı projeleri destekleyeceğini söyledi.

Teknoloji odaklı, ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacak iki yeni destek programının, en kısa zamanda yürürlüğe gireceğini açıklayan Erdoğan; “Kurum olarak, KOBİ Danışmanlığı mesleğinin yetkinliğini artırmak için her türlü uluslararası iş birliğine açığız. KOSGEB’in verdiği desteklerin niteliği arttıkça KOBİ Danışmanlığı müessesinin önemi daha da artacaktır.” şeklinde konuştu.

Dört gün boyunca 20 KOBİ Uzmanına verilecek olan ‘iş Geliştirme Rehberliği’ eğitiminin ilk ayağı için Ankara’da bulunan ITPO Başkanı Hashim Husseın ise ‘KOSGEB ile yapılan iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. KOSGEB’in gelişen Türkiye açısından önemine değinen Husseın, iki kurum arasındaki iş birliğinin artarak devam etmesini temenni etti.

Eğitim programının ikinci ayağı 31 Ekim-6 Kasım 2017 tarihleri arasında Bahreyn’de gerçekleşecek.

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017

Galeri