***KOSGEB personeli Antalya’da eğitim programına devam ediyor.
Tarih: 10 Kasım 2017

KOSGEB İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Müdürlüğü 899 personel için Antalya’da eğitim programı düzenledi. KOBİ Uzman, KOBİ Uzman Yardımcıları, Memurlar, Teknisyenler ve Muhasebecilere yönelik olan eğitim programı, 16 Ekim-21 Kasım tarihlerini kapsıyor.

“Etkili Sunum ve İletişim Becerileri” , “Protokol”, “KOSGEB Destek Mevzuatı”,  “Resmi Yazışma Kuralları” ve “Hizmet Alımı Yolu İle Çalışan Personelin Kıdem Tazminatı ve Özlük Hakları Hesaplanması” konularını içeren eğitim programına, KOSGEB Başkan Yardımcısı Recep Ali Erdoğan 27-28 Ekim tarihlerinde katılım sağladı. Erdoğan, eğitim alan personele; KOSGEB’in yeni vizyonundan bahsederek, yeni vizyon çerçevesinde oluşturulan KOBİ Teknoyatırım Destek Programı ile Stratejik Ürün Destek Programı hakkında bilgi verdi.

 “Etkili Sunum ve İletişim Becerileri” eğitim programı TRT sunuculuğu yapmış olan Zafer Kiraz,   Jülide Sönmez, Müge Wöber, Murat Atıl ve Gülden Özel tarafından verilirken “Protokol” eğitimi Cahit Maaç tarafından verildi. Programda, “Resmi Yazışma Kuralları” eğitimi Başbakanlık Uzmanları Recep Çadırcı,  Nazmi Küçükyağcı,  Ünsal Osman Açıkgöz ve Emrah Topçu tarafından, “KOSGEB Destek Mevzuatı” eğitimi ve “Evrak ve Arşiv” eğitimi de KOSGEB personeli tarafından verildi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2017

Galeri