Antalya’da yapılan 2017 Yılı Genel Değerlendirme Toplantısı’nda KOSGEB Müdürlüklerinin 2017 yılı faaliyetleri değerlendirildi.
Tarih: 14 Kasım 2017

07 – 12 Kasım tarihlerinde 92 Merkez Müdürün ve KOSGEB Başkanlık Müşavirlerinin katılımıyla gerçekleşen değerlendirme toplantısı KOSGEB Müdürlükleri Koordinasyon Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda, KOBİ Araştırmalar ve Proje Koordinasyon Dairesi Başkanlığının katkıları ile düzenlendi.

Programın açılışında konuşan KOSGEB Başkan Yardımcısı Ahmet Akdağ, KOSGEB’in yeni vizyonu ile "KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı 2017 Çağrısı" hakkında bilgi verdi.

Koordinasyon toplantısı kapsamında yöneticilere, “Proje Yönetimi Eğitimi” ve “Protokol Eğitimi” verildi.  “Proje Yönetimi Eğitimi” programı Adnan Şahsüvar, “Protokol Eğitimi” programını ise TRT sunucularından Cahit Maaç tarafından verildi.

Eğitimlerin ardından, KOSGEB Başkan Yardımcıları Ahmet Akdağ, Recep Ali Erdoğan ve İl Müdürlerinin katılımları ile illerde yapılan KOSGEB faaliyetleri değerlendirildi. Müdürlüklerde yaşanan sorunlara karşı çözüm önerileri görüşüldü.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017