*** KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, kendi işini kurmak isteyen tüm şehit ve gazi yakınları için, KOSGEB tarafından özel olarak Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri düzenleneceğini söyledi.
Tarih: 24 Kasım 2017

Ankara 15 Temmuz Şehit Yakınları ve Gazileri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’u makamında ziyaret etti.

Dernek Başkan Yardımcısı Levent Yücel, KOSGEB’de düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 1. Yıl Dönümü Anma Programı’nda, gazi ve şehit yakınlarına gösterilen ilgiden çok memnun kaldıklarını belirterek Uzkurt’a ve KOSGEB camiasına teşekkür etti.

Görüşmede Başkan Cevahir Uzkurt, hain darbe girişimi gecesinin karanlığında bir ışık gibi parlayan aziz şehitlerimizi rahmetle anarak KOSGEB ailesi olarak şehit yakınlarına ve gazilere büyük vefa borçları olduğunu bir kez daha vurguladı.

Yeni Girişimci Desteği kapsamında gazi ve şehit yakını olan girişimcilerin kuracağı işletmeler için destek oranlarında pozitif ayrımcılık yapıldığını, % 20’lik bir oran daha ilave edilerek destek sağlandığını belirten Uzkurt, kendi işini kurmak isteyen tüm gazi ve şehit yakınları için KOSGEB tarafından özel olarak Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri düzenleneceğini de ifade etti. KOSGEB Başkanı Uzkurt, bu aziz milletin, ilelebet ülkesinden ve milli egemenliğinden asla vazgeçmeyeceğini ve bunun için her alanda olduğu gibi ülke ekonomisinin daha da iyi noktalara ilerlemesi için de herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacağını ifade ederek, Ankara 15 Temmuz Şehit Yakınları ve Gaziler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017

Galeri